Slimme creativiteit in traditionele en nieuwe media. Dat is waar zingevings- en non-profitorganisaties vaak naar op zoek zijn. Communicatieadvies tegen aantrekkelijke tarieven. Door de toenemende digitalisering wordt communicatie steeds complexer. Wat betekent dat voor kerken, gemeenten en onderwijsinstellingen?

Op zondag 2 maart was ik te gast bij Omroep Gelderland om met radiomaker Rinus van Warven te praten over spirituele communicatie. Hij specialiseerde zich onder meer in cultuurfilosofie, bevrijdingstheologie, pastorale psychologie en levensbeschouwelijke en religieuze communicatie. In aflevering 1251 van Tendens komt veel voorbij: dualisme, katholiek.nl, twitterende dominees, mijnkerk.nl en nog veel meer.

Beluister het programma terug via de website van omroep Gelderland:

ISI Media helpt je de nieuwste trends en tools te verstaan en te vertalen naar je eigen werkpraktijk. Ik werk met nulmetingen om te kijken waar je staat, en waar je als organisatie heen wil. Vervolgens bespreek ik welke weg er gevolgd kan worden om tot gewenste resultaten te komen. Eerlijk en betrokken communicatieadvies.

ISI Media adviseert zingevingsorganisaties, individuele reliprofs en non-profitorganisaties over het effectief gebruik van nieuwe media. Ik onderscheid mij door brede kennis, realistische en betrokken communicatieadviezen. Mijn aanpak is deskundig, klantgericht en professioneel.