De eerstvolgende Dag van de Communicatie is op komend najaar in Utrecht. Voor de vijfde maal geeft Eric van den Berg (ISI Media) workshops over websites en sociale media. (Wees er snel bij, want vol = vol).

Dag van de communicatie

De volgende workshops worden gegeven:

1. Zo komt uw gemeente in de krant! – Marloes Nouwens
2. Een communicatieplan voor mijn gemeente – Marieke Riedemann
3. Uw kerkblad is voor iedereen – Laetitia van der Lans
4. App Protestant – dé app voor uw gemeente
5. Social media (beginners) – Bram Dijkstra
6. Een wervende website – Eric van den Berg
7. Social media (gevorderden) – Eric van den Berg
8. Heldere taal in je tekst – Marina Kapteyn

Welkom is iedereen die meer wil weten over communicatie, zodat die kennis ingezet kan worden voor de communicatie in eigen gemeente. Deelnemers kunnen drie verschillende workshops op de Dag van de Communicatie volgen.

Een wervende website – Eric van den Berg (ISI Media)
In deze workshop leert u de tien geboden voor een goede kerksite om uw site te maken of verbeteren. Ook is er aandacht voor interactiviteit, social media (afgestemd met de website), video, audio en aanwijzingen hoe uw gemeente kan aanhaken bij de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsgierig naar social media? Hoe kunt u kerk zijn in een netwerksamenleving, een samenleving waarbij beeld en beleving steeds belangrijker zijn? Waar informatie overal en altijd te verkrijgen is. En waar mensen, op elk moment kerk met elkaar kunnen zijn, in kleine kring, maar ook wereldwijd. Hoe zet u dan als plaatselijke kerk sociale media in?

Social media en de kerk (gevorderden) – Eric van den Berg (ISI Media)
Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun weg weten te vinden op de social media en die  benieuwd zijn hoe ze deze kunnen inzetten om meer mensen te bereiken. Hoe kunnen social media de andere uitingen van uw gemeente (kerkblad, website etc.) versterken?

De kosten voor deelname aan de Dag van de Communicatie zijn €25,00 (inclusief koffie/thee/lunch en reader met samenvattingen van alle workshops).
Aanmelden via: http://www.protestantsekerk.nl/dvdc.